Obrenovac, 18.10.2019

Odigrana predstava 'Lovci na miraz'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.02.2019.
Publika je još jednom iz pozorišne sale SKC-a izašla sa osmehom na licu

Foto:Printscreen
Bura smeha, fantastična gluma, odličan izbor muzike i nesvakidašnja koreografija dočekali su obrenovačku publiku u pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“. Izvođenje predstave „Lovci na miraz“ ovog puta donelo je priču sa mnoštvom preokreta i zapletima koji ismevaju laž, prevaru, sujetu, licemerje i hipokriziju savremenog društva.

Savremena komedija upoznala je Obrenovčane sa devojkom iz provincije, čija se priprema za udaju zapravo pretvorila u pitanje za koga će se udati - da li za prodavca ženskog rublja, tatinog prijatelja ili za mladog, lepog, lažnog doktora iz Beograda?

„Komedija je vrlo ozbiljna stvar i ova predstava donosi baš tu ozbiljnost kroz smeh. Lovci na miraz su jedna lažna družina koja pokušava, na jedan smešan način, da dođe do nekih sredstava za život i to ni manje, ni više, nego kroz ženidbu“, rekao je glumac Lepomir Ivković.

Sam cilj predstave je, kako i njeni glumci kažu, da zabavi publiku i u tome uspeva dugi niz godina. Svoju misiju komad je ispunio i u Obrenovcu, jer se pred publikom našla sjajna ekipa: Ivan Bekjarev, Jovana Jelić, Srđan Karanović, Lepomir Ivković, Bojan Lazarov, Rade Vukotić, Marko Marković.

„Za mene, glumac koji ne zna da igra komediju nije glumac. Jednostavno, komedija zahteva ono što se zove povratna reakcija publike u vidu smeha“, kazao je glumac Ivan Bekjarev.

Obrenovčane i u narednom periodu očekuju brojni pozorišni komadi, od kojih će svakako najznačajniji biti oni iz prvog profesionalnog teatra u našem gradu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE