Obrenovac, 11.12.2018

Predstava ,,Dr Feler“ u Obrenovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2018.
Utorak, 20. februar u 20.00 časova u Pozorišnoj sali SKC “Obrenovac”

Foto:Promo
Pozorišna predstava “Dr Feler” u izvođenju Pozorišta “Slavija” biće odigrana u utorak, 20. februara u 20.00 časova u Pozorišnoj sali SKC “Obrenovac”.

“Dr Feler” je još jedna duhovita monodrama o našim naravima i mentalitetu. Dr Feler se osvrće na razne društvene probleme i anomalije, tako što ih predstavlja na veoma duhovit način, ali ne daje isključivo jednostrane odgovore, već nastoji da uključi prisutnu publiku u rešavanje problema. Veoma duhovita predstava koja će vas nasmejati do suza.

Dragan Boža Marjanović stiže u Dom kulture da bi naše sugrađane upoznao sa vrlo simpatičnim južnjačkim doktorom koji će nam, dok je na pauzi, ispričati dosta momenata iz svog života. Objasniće razlike izmedju ludila i “ludila”. Topla priča o našem juznjackom mentalitetu i naravi. Marjanović voli da u svoje predstave uključi i publiku, pa će tako biti i ovoga puta. 

Igra: Dragan Marjanović. Režija: Dragan Marjanović

Cena ulaznica: parter 500,00, balkon 400,00 dinara (uz đačku knjižicu, indeks i seniorsku karticu cena ulaznice na balkonu je 200,00 dinara) . Info: 011/8721-361.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE