Obrenovac, 21.10.2019

'Slender Man' stiže u Obrenovac (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.09.2018.
On ulazi u glavu poput virusa koji vas tera na zlo...

Foto:Promo




Slendermen se prvi put pojavljuje 2009. godine u obliku jezivog mema i brzo je zaludeo tinejdžere širom sveta. Njegov lik munjevito se proširio internetom i postao ultimativni hit i izvor inspiracije za razne horor priče. Upravo se Slendermen povezuje sa mnogim misterioznim nestajanjima, najvećim strahovima i naravno – okrutnim stradanjima.

"Ova tajanstvena figura koja se prikazuje kao tanki, neprirodno visoki čovek bez glave i lica, podstaknuće gledaoce da se zapitaju šta je stvarnost, a šta njihova mašta", kažu distributeri.

Film "Slendermen" zasnovan je na istinitom događaju, koji se desio 2014. godine u američkom gradu Viskonsinu, kada su dve devojke ubile svoju prijateljicu, uz objašnjenje kako je ona zapravio bila žrtva Slendemena.

Radnja filma vezuje se za mali grad u Masačutesu, gde četiri srednjoškolke izvode ritual sa ciljem razotkrivanja opasnog Slendermena. Kada jedna od njih misteriozno nestane, devojke postavljaju pitanje da li se radi o još jednoj žrtvi ovog strašnog lika...

Projekcije:

29.09.2018. u 20:00 časova

30.09.2018. u 20:00 časova

Cene ulaznica: 250 dinara

Trejler:





Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE