Obrenovac, 09.07.2020

'Spajdermen: Daleko od kuće' u SKC-u (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.08.2019.
Vreme je da se ponovo upletemo u paukovu mrežu!

Foto:Promo/IMDb
Na obrenovačko bioskopsko platno stiže jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka Spajdermen. U svom samostalnom film „Spajdermen: Daleko od kuće“ radnjom se direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Kraj igre“.

Vreme je da se opet upletemo u paukovu mrežu, a ove godine ona je zahvatila celu Evropu. Omiljeni čovek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja fantastičnu Marvelovu sagu i svoje superherojske aktivnosti.

Ovog leta Piter Parker odlazi na letnji odmor sa svojom poznatom ekipom sa ciljem da svoje superherojske dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko nedelja koliko traje odmor. Njegov plan se brzo preokrene jer mu odmor prekida Nik Fjuri sa novim zadatkom koji on ne želi da prihvati.

Toni Stark (Ajronmen) je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan kao i većina ostalih Osvetnika. Spajdermen se mora pomiriti sa gubicima i preuzeti odgovornost. Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje a očekuje ga i neočekivani novi savez.

U ulozi Piter Parkera ponovno gledamo Toma Holanda koji se savršeno snašao u liku Spajdermena, kao Nik Fjuri pojavljuje se opet fantastični Samjul L. Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.

Projekcije:

Četvrtak, 15. i petak, 16. avgust u 20.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE