Obrenovac, 18.06.2019

'Taksi bluz' u bioskopu Doma kulture (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.01.2019.
Samo dva dana posle svečane premijere u Sava Centru, jedna uzbudljiva, romantična komedija stiže u naš grad...

Foto:Promo
Nova domaća komedija "Taksi bluz", reditelja Miroslava Stamatova, jeste jedna uzbudljiva, romantična komedija, a istovremeno i šarmantni „roud muvi“, u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

Jedna urnebesna noć, Markovu naizgled normalnu smenu na poslu, pretvoriće u haos, jer je u taksi vozilo uspeo da se ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem.

Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koji će prodefilovati kroz taksi.

Od početne netrpeljivosti, njih dvojica će izgraditi iskreno prijateljstvo gde će Damir pomoći Marku da osvoji srce dispečerke Tanje u koju je zaljubljen, a Marko njemu da pronađe oca. Na kraju te lude vožnje svako od njih će izaći promenjen.

Glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Direktor fotografije je Luka Milićević, scenografi Sanja Bulat i Katarina Plavša, kostimograf Jelena Đorđević, montažer Davor Bosankić, autor muzike Igor Perović.

Film su producirali „Viktorija film“ i „Klan prodakšn“, a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević. Distributer filma je „Art vista“.

Projekcije:

Od petka, 18. januara, do srede, 23. januara - u 18.00 i 20.00 časova

Cena ulaznice: 300 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE