Obrenovac, 12.12.2018

Prijave za projekat 'U krug, u krug'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.12.2017.
'U krug, u krug' je projekat mladih ljudi iz Obrenovca koji ┼żele da se umetni─Źki izra┼żavaju, dru┼że i kvalitetno provode svoje slobodno vreme kroz kreativno pisanje, crtanje i slikanje, pevanje, sviranje, glumu, recitaciju itd.

Foto:Printscreen


´╗┐

U osnovi projekta je promocija knjige poezije "Nema veze" naše mlade autorke Mirjane Narand┼żi─ç. Projekat ─Źini niz radionica kreativnog pisanja, crtanja islikanja, glume, pevanja, sviranja itd. Prva radionica ─çe se realizovati 17. decembra 2017. godine, s po─Źetkom u 13:15 u prostorijama Udru┼żenja "Kruna od nota", a ceo projekat ─çe se završiti izvo─Ĺenjem performansa 20. marta 2018. godine na Svetski dan poezije. Radionice ─çe voditi mladi za mlade. Moderatori svih radionica su stru─Źna mlada lica sa metodi─Źarskim iskustvom.

Svi zainteresovani mladi, sa ili bez ikakvog umetni─Źkog predznanja, mogu da se prijave putem e-maila: kruna.od.nota@gmail.com ili na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/ukrugukrug/

Projekat je potpuno besplatan za sve korisnike.

Projekat "U krug, u krug" je podr┼żan kroz program Omladinski fond, koji realizuje Kancelarija za mlade opštine Obrenovac u saradnji s aFondacijom Ana i Vlade Divac i Fondacijom za mlade Obrenovca, uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju, Gra─Ĺanskih inicijativa i "Youth Build" Srbija programa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE