Obrenovac, 18.01.2020

Film 'Zvezda je rođena' u SKC-u (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.10.2018.
Muzički, drama

Foto:Promo
Četiri puta nominovan za nagradu Oskar, Bredli Kuper i višestruko nagrađivana zvezda Lejdi Gaga, kojoj je ovo prva glavna filmska uloga, fantastičan su tandem filma „ZVEZDA JE ROĐENA“.

Reč je o pravom autorskom delu Bredlija Kupera - on ga je napisao, režirao pa u njemu glumi i peva. Film je zasnovan na klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog muzičara na zalasku karijere i mladoj pevačici u usponu.

Film "Zvezda je rođena" je treća verzija filma Vilijama A. Velmana iz 1937. godine. Prvi rimejk doživeo je 1954. godine u režiji Džordža Kjukora sa Džudi Garland i Frenkom Pirsonom, a 1976. godine s Barbarom Strajsend.

"Videli smo toliko obrada ovog filma i znamo da je ta priča prošla kroz razdoblje iskušenja, baš zato je razumljiva ljudima širom sveta i jedva čekam da je svi mogu videti", rekla je Lejdi Gaga.

U filmu glumi Ali, mladu pevačicu pred kojom je karijera, ali sumnja u svoj talenat. Na svom životnom putu susreće Džeksona Mejna (Bredli Kuper), pevača kantri muzike i zavisnika o alkoholu čija je karijera na zalasku, koji je otkriva i promoviše u pevačku zvezdu.

Glumac Bredli Kuper, koji se prvi put latio filmske režije, rekao je da od početka dobro sarađivao s pop zvezdom.

"Od prvog susreta sam se prijatno osećao u njenom društvu i lagao bih kad bih rekao da sam bio živčan. Kad vidite umetnika od formata da vam se obraća kao sebi jednakom, onda ste sigurniji u sebe", rekao je Kuper.

Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve su pesme u filmu snimane uživo.

Projekcije:

13.10.2018. u 20:00 časova

14.10.2018. u 20:00 časova

Cene ulaznica: 250 dinara

Trejler:

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE