Obrenovac, 22.08.2019

Monodrama 'Zoran Radmilović' oduševila Obrenovčane (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 07.07.2018.
Program 'Obrenovačkog leta' doneo je još jedno iznenađenje svim ljubiteljima pozorišta

Foto:lokalnenovine.rs
Prvak drame Šabačkog pozorišta Ivan Tomašević odigrao je u maloj sali SKC-a, u okviru manifestacije „Obrenovačko leto“, monodramu pod nazivom „Zoran Radmilović“. Priča o glumcu koji se obračunava sa svojim idolom obrenovačku publiku navela je na smeh do suza. Repliku za replikom Obrenovčani su nagrađivali aplauzom, oduševljeni time kako je predstavljen jedan od naših najboljih i najpopularnijih glumaca.

Osim što su smehom i aplauzima učestvovali u ovom izvođenju, bilo je i onih koji su se glumcu Ivanu Tomaševiću pridružili na sceni i tako doprineli fantastičnoj atmosferi.

Bilo je reči o tome kako je Zoran Radmilović stupao u komunikaciju sa publikom, šta je mislio o pozorištu, kao i o glumcima koji su pravili svoje prve korake na „daskama koje život znače“. Publika je na prilično interesantan i nesvakidašnji način spoznala lik i delo velikana srpskog glumišta. Inspiracija za tekst potekla je iz knjige “Zalažem se za laž” Ane Radmilović.

Ova komična priča, izgrađena na paraleli „Mocart i Salijeri“ dala je posebnu notu ovogodišnjem programu „Obrenovačkog leta“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE