Obrenovac, 19.06.2019

U SKC-u održan javni čas zumbe (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.07.2018.
Fitnes klub 'Fokus' priredio je svojim sugrađanima nezaboravno druženje

Foto:lokalnenovine.rs
Ljubitelji plesa i dobrog ritma uživali su u manifestaciji koja je zatvorila prvu nedelju "Obrenovačkog leta". U maloj sali SKC-a održan je javni čas zumbe koji je okupio kako zainteresovane Obrenovčane, tako i fitnes instruktore širom zemlje i regiona.

Zumba je plesni fitnes program koji kombinuje različite plesne stilove : merengue, regeton, salsa, kumbia, samba…, i fitnes elemente. U odličnoj žurci, veselim bojama uživali su plesači svih uzrasta.

Milica Lukić, osnivač i instruktor fitnes kluba "Fokus", definisala je ovo okupljanje kao priliku da se svi upoznaju sa prednostima najpopularnijeg fitnes programa u zemlji, ali i svetu. Ona je objasnila da su učešće u plesnom spektaklu uzeli instruktori iz preko 20 gradova.

Javni čas se već sa prvim koracima pretvorio u epicentar pozitivne energije, pa nema sumnje da će u budućnosti postati tradicija i jedan od omiljenih događaja u našem gradu.

Program "Obrenovačkog leta" nastavlja se poklonom za najmlađe jer će se već u petak, 13. jula, sa njima družiti Minja Subota.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE