Obrenovac, 23.10.2018

Vanredni parlamentarni izbori 24. decembra!


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.10.2017
Vanredni parlamentarni izbori najverovatnije će biti zakazani za 24. decembar, zajedno sa izborima za Beograd. Iako se spekulisalo da će vladajuća Srpska napredna stranka za ovaj scenario sačekati mart sledeće godine, to jest redovan termin gradskih izbora, predsednik Srbije  Aleksandar Vučić rešio je da već sledeće nedelje sazove sednicu Predsedništva i Glavnog odbora stranke i predloži poslednju nedelju u ovoj godini za datum izlaska na birališta.

 - Predsednik se konsultovao s najbližim saradnicima i sledeće nedelje će okupiti sve njih i najvišim organima stranke uputiti vrlo konkretan predlog - da se ide na izbore 24. decembra, i to na dva fronta. Zajedno sa izborima za Skupštinu Grada Beograda glasaće se vanredno i za Skupštinu Srbije - navodi se u medijima.

Vučić je poslednjih dana često poručivao opoziciji da joj on ne bi preporučio izbore, ali da od njih svakako neće bežati. Takođe, prema najnovijem istraživanju javnog mnjenja Ipsos stratedžik marketinga, ukoliko bi se sada održali izbori, vladajući SNS dobio bi 55 odsto glasova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE