Obrenovac, 17.02.2019

'Da oslobodimo Beograd': Oslobodićemo Beograd od otrova


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 11.02.2018.
Kandidat za gradskog odbornika koalicije 'Da oslobodimo Beograd' Igor Radošević izjavio da je cilj koalicije da se Beograd oslobodi i od otrova

Foto:Logo
"Ukoliko toksičan otpad procuri u zemlju, pa dodje do podzemnih voda, naša voda će biti zatrovana, a naša deca i egzistencija svih nas ugrožena", kazao je Radošević u Obrenovcu, koji je na listi "Da oslbodimo Beograd- DS, SDS, NOVA, ZEP Zeleni".

"Ako oni nastave da rade ovako i ne brinu o građanima već samo o svojim kombinacijama, svaki Beograđanin će morati da nosi ovakvo odelo kao ja danas", rekao je Radošević, odeven u zaštitno odelo, na jednoj od obrenovačkih lokacija gde je pronađen ilegalno skladišten opasan otrov.

U saopštenju DS se navodi da je Radošević upozorio da je u Obrenovcu otpad za sada pronađen na četiri lokacije, a sumnja se da ga ima još, kao i u ostalim beogradskim opštinama, jer u Beogradu ima preko 3.500 divljih deponija.

On je istakao da teški nemar aktuelne vlasti, koji direktno ugrožava živote ljudi, mora da se zaustavi i da je to osnovni zadatak koalicije "Da oslobodimo Beograd".

"Mi ćemo osloboditi Beograd od otrova. Svakoga dana smo na terenu, istražujemo lokacije i, kada preuzmemo odgovornost za vodjenje Beograda, očistićemo Beograd od otrova - od ovog kancerogenog i onog političkog koji razara našu zemlju već preko pola decenije", rekao je Radošević, piše u saopštenju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE