Obrenovac, 07.08.2020

Podela 74.broja SNS Informatora


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 08.06.2019.
Opštinski odbor SNS Obrenovac

Foto:Lokalne novine
Aktivisti Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Obrenovac predstavili su sugrađanima najnoviji broj SNS Informatora, koji se tiče aktivnosti Srpske napredne stranke u proteklih mesec dana, kako u Obenovcu, tako i širom Srbije. Tokom ove već tradicionalne akcije, sa stanovnicima su o njihovim svakodnevnim problemima razgovarali opštinski odbornici SNS-a, opštinski funkcioneri i direktori Javnih preduzeća Obrenovac.

Govoreći o sprovedenim aktivnostima u proteklih mesec dana na teritoriji Gradske opštine Obrenovac, član Opštinskog odbora SNS Obrenovac, Mirko Vranešević, rekao je da se u Obrenovcu mnogo radi, a to pokazuje jedan jedinstven funkcionalan sistem koji se primenjuje baš na primeru Gradske opštine Obrenovac.

"To ne odgovara nekima koji su postali najveći kritizeri buduće promene Statuta koja je najavljena za 5. jul, na Skupštini GO Obrenovac. Obrenovčanima ćemo vratiti one nadležnosti koje su Đilasovim statutom 2008. godine nepravedno bile oduzete. U vreme kada su oni menjali Statut u Obrenovcu se apsolutno ništa nije radilo. Jednim jedinstvenim sistemom koji je uspostavljen zahvaljujući velikoj aktivnosti i zalaganju našeg predsednika Aleksandra Vučića, kao i svih ostalih funkcionera, dubinski po nivoima vlasti, dobili smo to da na današnji dan svi građani Obrenovca dobijaju, po svim mesnim zajednicama, radove i napredak na jednakom nivou." - naglasio je Mirko Vranešević.

Vranešević je dodao da meštanima Mesnih zajednica nije važno ko radi, već im je važno da nešto bude urađeno, poput vodovoda ka selima koja ga do sada nisu imala, novog krila Doma zdravlja koje će biti od velikog značaja svim sugrađanima, novog autoputa, asfaltiranih ulica i mnogih drugih projekata koji će život Obrenovčana učiniti i lakšim i lepšim.

"Važno je da se radi i važno je da Obrenovčani to dobijaju kao gotov proizvod jednog sistema koji je uspostavljen zahvaljujući velikim uštedama,  rastom BDP-a i naravno otvaranjem novih fabrika. U novom krili fabrike "Mei Ta" koja će biti otvorena uskoro, posao će pronaći petsto Obrenovčana, petsto novih radnih mesta i u ovoj godini, a nadamo se i radimo na tome da  ih u narednim godinama bude još više." - rekao je Vranešević.

Veliki broj Obrenovčana koji je posetio štand i porazgovarao sa predstavnicima vlasti u Obrenovcu predstavlja jasnu potvrdu da naši građani podržavaju rad Srpske napredne stranke, zahvaljujući ostvarenim obećanjima, a istovremeno se interesuju i za dalje aktivnosti lokalne vlasti.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE