Obrenovac, 19.05.2019

Orlić: Narod je precrtao Jankovića


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 29.03.2018.
Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, obratio se javnosti saopštenjem za medije povodom izjave lidera Pokreta slobodnih građana, Saše Jankovića

Foto: Tanjug
Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, obratio se javnosti saopštenjem za medije povodom izjave lidera Pokreta slobodnih građana, Saše Jankovića.

Saopštenje prenosimo u celosti.

Sve ono što žuti tajkun Đilas ne sme da izgovori lično, jer KiM izbegava kao temu, plasira kroz usta zgrčenog Saše Jankovića, čoveka bez smisla i upotrebne vrednosti u politici, kom je namenio ulogu svog vikara i potrošnog materijala u tajkunsko-lopovskom kartelu.

Gnusne priče o tome da je napad na Srbe na KiM, izveden bombama i dugim cevima sa bojevom municijom, tek „predstava“ može sebi da dozvoli samo čovek bez ikakvih skrupula, bez elementarne časti, bez promila osećaja za državni i narodni interes, bez imalo obraza i ljudskog dostojanstva, bez srama da pokaže svu minijaturnost sopstvene pameti. Dakle, to je mogao, za račun svog gazde Đilasa, da izgovori samo Saša Janković.

Iako je nemušto pokušao da svoj verbalni zločin nad sopstvenim narodom lokalizuje i iz njega izuzme međunarodnu zajednicu, ograničeni i zgrčeni Janković propustio je jedan detalj: EULEKS-ova vozila koja učestvuju u napadu prištinskih specijalaca. Optužio je Janković za učešÄ‡e u „pozorištu“ iz najmračnijih kutaka sopstvenog morbidnog uma i međunarodnu zajednicu, samo toga nije ni svestan. A kako bi i bio, kad on sam javno zagovara priznanje tzv. Kosova, sumnja da su Dečani i Gračanica srpski, tvrdi da suverenitet, kao pojam, ne znači ništa? To sebi može da dozvoli samo čovek lišen bilo kakve svesti.

I čovek beznadežno ljubomoran na činjenicu da je društvo Frederike Mogerini, kao i svih drugih zvaničnika na svetu, narod na izborima dao upravo Aleksandru Vučiću, a ne njemu. Dok ga mržnja i zavist izjedaju, Janković neka se podseća: narod ga je upravo i precrtao, jer na svom čelu želi sposobnog i hrabrog lidera, a ne zgrčenu i labilnu ličnost, mračnog uma i nikakvih kapaciteta. Toga treba da budu svesni i Đilas i ostali pripadnici njihovog zajedničkog kartela, pa da za buduće potrebe ove vrste probaju da potraže za vikara nekog čija reč u Srbiji nije baš potpuno bezvredna.

 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE