Obrenovac, 14.12.2018

OD SRCA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 03.01.2018.
Maja Gojkovi─ç po┼żelela gra─Ĺanima sve najlep┼íe u Novoj godini

Foto:Alo!


´╗┐

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojkovi─ç ─Źestitala je gra─Ĺanima Novu 2018. godinu.

"U ime Narodne skupštine i u svoje li─Źno ime svim gra─Ĺanima Srbije ┼żelim sre─çnu Novu godinu!" isti─Źe se u ─Źestitki.

Ona je ukazala da je za nama godina koja je od nas zahtevala mnogo rada, truda i odricanja, ali vidljivi rezultati ulivaju optimizam i veru u još bolju 2018. godinu, saopšteno je iz Kabineta Predsednika Narodne skupštine.

"Zadatak svih nas je da u narednoj godini ne samo ─Źuvamo vredna postignu─ça na polju ekonomskog i socijalnog razvoja, kao i me─Ĺunarodnog polo┼żaja Srbije, ve─ç i da sa još više energije i zalaganja nastavimo rad na ostvarivanju zajedni─Źkih ciljeva", dodaje se u ─Źestitki.

Gokovi─çeva je izrazila uverenje da ─çemo i u godini pred nama, suo─Źavaju─çi se sa brojnim izazovima u osetljivim i slo┼żenim globalnim okolnostima, prona─çi nove puteve poverenja i saradnje i nastaviti da gradimo sna┼żniju i uspešniju Srbiju.

"Svim gra─Ĺanima Republike Srbije ┼żelim u 2018. godini li─Źnu i porodi─Źnu sre─çu, da prona─Ĺu više vremena i razumevanja za ljude oko sebe i da svaki entuzijazam i marljivost bude nagra─Ĺen uspehom!", naglašava se u novogodišnjoj cestitki.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE