Obrenovac, 24.02.2019

'Neće strane ambasade odlučivati o putu Srbije'


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 05.02.2018.
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da se odluka o putu kojim će zemlja ići neće donositi u stranim ambasadama već isključivo u Srbiji i u među njenim narodom

Foto:Tanjug
"Nalazimo se na vetrometini različitih interesa i to nije sasvim lako. Ali, naša je odgovornost da Srbiju vodimo odlučno ka Evropskoj uniji kao i da ne uvodimo sankcije Rusiji. Taj stav čuvamo i ne menjamo ga", rekao je Vučić na predizbornom skupu Srpske napredne stranke (SNS) u beogradskom naselju Železnik.

On je podsetio da su mu mnogi kritičari govorili da neće još dugo moći da sedi na dve stolice (EU i Rusija) ali je rekao da Srbija ima samo jednu, jedinu - srpsku stolicu i da nju neće napustiti ni za šta na svetu.

"I zato je Srbija poštovana svuda na svetu. Ne moraju da nas vole, ali nas poštuju, jer kada nešto kažemo to mislimo i to sprovedemo u delo. Naša reč ponovo nešto znači. I to što imamo više turista to jeste zbog lepog Beograda i Srbije, ali i zbog poštovanja kojeg uživamo", rekao je Vučić i dodao da je javni dug iznosio 77 odsto bruto društvenog proizvoda kada je postao premijer a da je sada 56,9 odsto.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE