Obrenovac, 14.12.2018

MOGUĆI I REPUBLIČKI


Izvor: Alo.rs/Informer,Lokalne novine | Obrenovac, 06.01.2018.
Poznat datum odluke o izborima

Foto:Profimedia
Pored gradskih, mogući i republički izbori...

Vanredna sednica Predsedništva SNS na kojoj će biti odlučeno da li će se na proleće održati samo izbori u Beogradu, ili ćemo ipak imati i vanredne republičke parlamentarne izbore, biće održana 10. januara, piše "Informer".

U SNS je još prilikom donošenja odluke na Glavnom odboru sredinom novembra prošle godine, da se na proleće ide samo na gradske izbore, bilo razmimoilaženja u mišljenjima, ali je tada prevagnuo argument da je ta odluka u boljem interesu Srbije, dodaje ovaj list.

Da podsetimo, upitan o mogućnostima da na proleće budu održani i parlamentarni izbori, član predsedništva SNS Nebojša Stefanović jistakao je:

- Kada smo doneli konačan stav, iako je, naravno, bilo različitih mišljenja, da idemo na redovne beogradske izbore bez vanrednih parlamentarnih, ni to nije valjalo. Sada čujem da smo to radili, jer navodno ne smemo da idemo na vanredne izbore, valjda, jer će nas ubedljivo pobediti Djilas, Šapić i Janković na beogradskim, pa onda će oni morati da sačekaju još malo da bi nas pobedili na parlamentarnim... - rekao je Stefanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE