Obrenovac, 24.02.2019

Šešelj: Nadamo se cenzusu i odborničkoj grupi


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 09.02.2018.
Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio u Obrenovcu da se nada da će SRS na narednim beogradskim izborima preći cenzus i formirati odborničku grupu

Foto:Logo
Takođe, nada se, kako je rekao i da će se stvoriti uslovi da SRS učestvuje u vlasti u Beogradu, nakon izbora.

Kako se navodi u saopštenju, Šešelj je sa kandidatom SRS za gradonačelnika Beograda Miljanom Damjanovićem obišao opštinu Obrenovac i kazao da ta opština ima problema zbog poplava koje su je zadesile 2014. godine, ali i zbog migranata koji je naseljavaju.

"Vi znate, od prvog dana da je stav SRS bio da Srbija može te ljude unesrećene usput da nahrani, da im pomogne, ali ne može da ih primi. Ne može trajno da ih primi i nema gde da ih naseli. Lepo je hvaliti se u svetu – učinili smo to i to, ali isti taj svet koji je izazvao rat u Avganistanu, Iraku u Siriji, on treba svoja ledja da podmetne. Ima ogromne potencijale, a ne jedna siromašna Srbija", rekao je Šešelj.

On je izrazio uverenje da će gradjani na predstojećim izborima dati poverenje vrednim i sposobnim kadrovima Srpske radikalne stranke. Mi se nadamo, braćo i sestre, rekao je Šešelj, da ćemo zahvaljujući poverenju građana uspeti da probijemo cenzus na ovim izborima, da ćemo formirati ozbiljnu, jaku odborničku grupu, a onda će se stvoriti uslovi i za naše učešće u beogradskoj vlasti.

"Mi smo stranka koja ima sposobne kadrove, ozbiljne ljude, mi smo stranka disciplinovanih i marljivih ljudi, mi smo stranka ljudi koji izgaraju na svom poslu", naglasio je Šešelj u Obrenovcu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE