Obrenovac, 20.10.2018

Blic: Tajni sastanak četiri lidera opozicije


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 09.08.2017.
Četvorica opozicionih lidera - Saša Janković, Dragan Šutanovac, Boris Tadić i Vuk Jeremić - tajno su se sastali u utorak, piše 'Blic'

Foto: Thinkstock
Kako navode, tema sastanka je bio zajednički nastup na beogradskim izborima.

"Već dugo postoji ideja da se opozicija ujedini, ovo je prvi sastanak na kojem su bila sva četvorica. Seli su i razgovarali o mogućnostma. Bilo je reči o tome da svi izađu zajedno, ali ništa konkretno nije dogovoreno", navodi neimenovani sagovornik beogradskog lista.

Kako je isti izvor rekao, plan je da se četvorica opozicionih lidera vide u drugoj polovini avgusta i tada dogovore više.

"Blic" navodi da je sastanak u utorak bio prvi nakon skoro mesec i po dana, iako je, kako napominje, tokom prethodnih nedelja bilo reči o tome da je opozicija blizu dogovora o zajedničkom nastupu.

Kako "Blic" piše, Šutanovac i Tadić su se sastali i dan ranije, ali ni na tom sastanku nije bilo konkretnih rešenja, već su uopšteno pričali o saradnji.

"To sve deluje lepo ostvarivo kada neobavezno ćaskaju, ali nesuglasice nastaju kada se dođe do konkretnih stvari, poput rasporeda kandidata na odborničkoj listi ili kod nosioca liste, koji bi najverovatnije trebalo da bude kandidat za gradonačelnika", kaže sagovornik beogradskog lista.

Demokrate su, saznaje "Blic", protiv toga da Jeremić bude na listi, ali je Janković taj koji na tome insistira, te je, kako navodi neimenovani izvor lista, Janković tražio da sastanku prisustvuje i Jeremić, iako prvobitni dogovor nije bio takav.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE