Obrenovac, 20.10.2018

Mrkonjić: Šta se dešava u SPS? Ništa se ne dešava


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 09.11.2017.
Počasni predsednik SPS Milutin Mrkonjić izjavio je da ta partija nikada nije bila jača, da nema govora da se u stranci razmišlja o promenama vrha stranke

Foto:Tanjug
On je istakao i da je saradnja socijalista i naprednjaka izvanredna.

Na pitanje da prokomentariše šta se dešava u stranci jer je Dačić u medijima najavio da razmišlja da ode sa mesta šefa stranke, Mrkonjić je za TV N1 rekao da se ne dešava ništa i da SPS nikada nije bio jači, kao i da je Ivica Dačić ozbiljan političar.

"Ivica Dačić je jedan sjajan političar, više nije ni mlad... Ovi mladi ljudi s Ružićem, Trivanom treba da se angažuju na državnim poslovima, da se tu dokazuju i da tu imaju izvanrednu perspektivu", rekao je Mrkonjić.

Na pitanje šta je Dačića nateralo da izjavi da razmišlja da donese takvu odluku, on je rekao: "Umor".

Komentarišući raniju izjavu Dačića da je svima kriv i u SPS-u i u koaliciji, naveo je da Dačić nikom u partiji nije kriv i da je saradnja SPS i SNS izvanredna.

On je kazao i da je SPS ozbiljna partija i da u stranci postoji manir da se govori ono što se misli.

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je ranije da se verovatno više neće kandidovati za predsednika stranke.

"Mene ne mogu da smene, mogu samo ja da odem, o čemu razmišljam. Verovatno se više neću kandidovati za predsednika partije", rekao je Dačić za današnje izdanje Kurira komentarišući pisanje tog lista da potpredsednik SPS-a Branko Ružić želi da ga smeni.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE