Obrenovac, 22.10.2018

Razrešio dilemu - Dačić otkrio šta je pričao s Trampom


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 19.09.2017.
Ministar spoljnih poslova otkrio o čemu je juče na kratko razgovarao sa američkim predsednikom na sastanku u sedištu UN posvećenom reformi tog tela

Foto:Screenshot
Podsetimo, pred sam početak sastanka, Dačić je imao priliku da porazgovara sa Donaldom Trampom ali i da mu pokaže papire. Mnogi su se zapitali šta je to Dačić pokazao Trampu. Kako se vidi na snimku, Trampa je ono što je Dačić pokazivao zainteresovalo, ali nije poznato o čemu se tačno radi.

Dačić je danas izjavio da su razni skupovi prilika za neformalne susrete i razgovore, kakav je bio njegov jučerašnji susret sa Trampom.

"Tako sam i ovoga puta pre početka skupa pričao sa Borisom Džonsonom o obelezavanju 180-ogodisnjice diplomatskih odnosa u Forin ofisu, sa Miroslavom Lajčakom o mogućoj prijavi Kosova za posmatraca u UN, a američkom predsedniku Trampu, sa kojim sam se susreo pre četiri godine, doneo sam fotokopije naslovnih strana svih naših novina kad je izabran", izjavio je Dačić Tanjugu.

Podsetio je na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića Trampu da poseti Srbiju. "Srbi su najviše navijali za njega", rekao je Dačić i dodao da ga Srbija čeka kao prvog američkog predsednika posle Džeralda Forda.

Tramp je, kako navodi Dačić, pozitivno reagovao, da mu je bilo drago, da je naveo osobu za kontakt i pitao da li Ana Ivanović i dalje igra tenis.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE