Obrenovac, 20.10.2018

SKANDALOZNO PONAŠANJE OPOZICIJE


Izvor: Alo,Lokalne novine | Obrenovac, 23.08.2017.
Napali svoju državu da se dodvore strancima!

Foto:Petar Dedijer
Opozicionari u Srbiji listom su stali na stranu makedonskog premijera Zorana Zaeva!

Vuk Jeremić, Saša Janković, Dragan Šutanovac i Bojan Pajtić u jeku diplomatskog rata koji se vodi na relaciji Srbija-Makedonija stali su na stranu aktuelne vlasti u Makedoniji samo zato što mrze Vučića i žele da se dodvore svojim mentorima sa Zapada.

I ne samo to, na taj način su direktno podržali makedonskog premijera, koji je naredio da se Srbi u Ambasadi u Skoplju špijuniraju, obećao Albancima da će Kosovo na mala vrata uvesti u Unesko i Srbiju stavio na listu zemalja koje su finansijeri terorizma u svetu.

Bivši šef diplomatije Srbije Vuk Jeremić kaže da je povlačenje celokupnog osoblja ambasade iz Makedonije u Srbiju „diplomatski diletantizam i šarlatanstvo”.

- Šta god se desilo u Skoplju, povlačenje celokupnog osoblja ambasade je diplomatski diletantizam i šarlatanstvo, svojstveno banana državama - naveo je Jeremić na svom Tviter nalogu.

Lideru Pokreta slobodnih građana Srbije i nekadašnjem predsedničkom kandidatu Saši Jankovića kriza u odnosima između Srbije i Makedonije poslužila je za još jedan napad na predsednika Aleksandra Vučića.

- Politika pretećeg konflikta će jednom izmaći kontroli i AV će dobiti svoj poslednji nedosanjani san - svoj lični rat. A mi? Svi na izbore! - naveo je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Predsednik demokrata Dragan Šutanovac takođe je na Tviteru uputio niz kritika povodom ove situacije.

- Da li su pobegli iz Makedonije zbog nedozovoljenih aktivnosti, da li je bezbednost diplomata ugrožena, da li je UNESKO... Šta god, to se tako ne radi - napisao je Šutanovac.

Ni bivši predsednik Demokratske stranke nije časio časa, već je i on za krizu u odnosima između Srbije i Makedonije okrivio sopstvenu državu.

- Glad. Beznađe. Mladi beže. Mora da potpiše što je obećao. Kako zamajati narod? Udri po Makedoniji, mali su. Pali vatru, da se narod zabavi - napisao je Pajtić na Tviteru.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE