Obrenovac, 24.02.2019

Vesić tužio Božovića, traži milion zbog 'duševnih bolova'


Izvor: N1,Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2018.
Gradski menadžer Goran Vesić tužio je predsednika beogradskih demokrata Balšu Božovića na ime naknade nematerijalne štete u iznosu od milion dinara

Foto:Tanjug/Filip Krainčanić
Kako navodi N1, Vesić je uputio tužbu i traži nadoknadu za "pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda".

“Vesić je podneo tužbu Prvom osnovnom sudu u Beogradu zato što ga je kako navodi Božović "javno uvredio, ostramotio i ocrnio" kada je izjavio da je veoma važno da gradska vlast objasni šta se dešava sa budžetom za 2018. godinu i da očekuje da tužilaštvo Sinišu Malog i Gorana Vesića, zajedno sa jelkom, pošalje da Novu godinu slave u Centralnom zatvoru", navodi N1.

Podseća se i da je javnost burno reagovala pošto je portal Pištaljka otkrio da je jelka na centralnom gradskom trgu u Beogradu plaćena 83.000 evra.

“Gradonačelnik Siniša Mali je najavio da će ugovor o nabavci biti momentalno raskinut, a nakon toga kompanija “Kip lajt” koja je trebalo da zaradi na nabavci jelke saopštila je da je spremna da sporazumno raskine ugovor sa Gradom Beogradom o nabavci novogodišnje jelke i da je pokloni Beograđanima. Grad Beograd od firme Kip Lajt godinama unazad kupuje prazničnu rasvetu”, dodaje N1.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE