Obrenovac, 23.10.2018

Opštinski odbor SNS Obrenovac obeležio svoju slavu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.10.2017
Domaćin slave Slobodan Vujičić je svim vernicima koji slave Svetu Petku poželeo da je u zdravlju i sreći proslave

Foto:lokalnenovine.rs
Opštinski odbor Srpske napredne stranke obeležio je svoju slavu, Svetu Petku, sečenjem slavskog kolača u prostorijama stranke u Obrenovcu na skroman način, a domaćin slave bio je direktor PRO TENTA, Slobodan Vujičić.

Na slavu Srpske napredne stranke došli su brojni funkcioneri stranke, simpatizeri i prijatelji. 

Domaćin slave Slobodan Vujičić dočekivao je goste koji su iz minuta u minut pristizali i izrazio iskreno zadovoljstvo što mu je pripala čast da ove godine bude domaćin slave. Ovom prilikom je svim vernicima koji slave Svetu Petku poželeo da je u zdravlju i sreći proslave.

"Pre par dana smo proslavili devetogodišnjicu postojanja Srpske napredne stranke, iza nas se nalazi devet godina energičnog rada, rezultata i posvećenosti stranci. Srpska napredna stranka slavi svoju slavu u očekivanju da će svaka naredna godina biti mnogo bolja i kvalitetnija kako za Srbiju tako i za njene građane.Srpska napredna stranka je dostigla vrhunac u političkom smislu zahvaljujući pobedama, ali takođe zahvaljujući porazima iz kojih smo dosta naučili. Da bi Srbija i Obrenovac išli napred neophodno je sklopiti energičnost i posvećenost mladih ljudi sa iskustvom i mudrošÄ‡u starijih. Poruka mladim ljudima je da svakoga dana ulažu što više u sebe, da se ne obaziru na prošlost, nego da gledaju ka budućnosti." - rekao je Vujičić.

Predsednik skupštine GO Obrenovac, Mirko Vranešević, naglasio je da su prethodnih devet godina SNS-a predstavljale veliku borbu za bolju, jaču i uspešniju Srbiju.

"Mnogo toga smo postigli za devet godina u ovoj našoj borbi kao opozicija, i od onog trenutka kada smo preuzeli upravljanje državom, gradom i opštinom Obrenovac. Mnogo toga je i pred nama, zajedničkim snagama svakog dana trudimo se svi zajedno da damo svoj doprinos kako bi svi naši sugrađani sa teritorije GO Obrenovac živeli bolje, a mi im stvorili bolje uslove za bolji život." -rekao je Vranešević i poželeo puno zdravlja, sreće i uspeha svima koji slave Svetu Petku.

Sledeće godine domaćin slave biće predsednik Gradske opštine Obrenovac, Miroslav Čučković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE