Obrenovac, 20.01.2019

Velimir Ilić: NS će se vratiti na političku scenu


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 27.11.2017.
Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da će se ta stranka vratiti na političku scenu jer je vlast imala dovoljno vremena da pokaže šta zna

Foto:Tanjug
"Ovi posle nas su dokazali da ne znaju da rade, ne umeju. Ima mnogo problema i mi ćemo doći da im pomrsimo račune na lokalnim političkim scenama, kao i na republičkom nivou", rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

Ilić je rekao da je NS bila "ponižena i proganjana" od Srpske napredne stranke i njenog lidera Aleksandra Vučića koji je, prema Ilićevoj oceni, hteo da uništi NS, ali u tome nije uspeo.

"Takav progon koji sam doživeo od SNS i Vučića, nikada nisam mogao ni da zamislim, da toliko zla može neko nekome da nanese", rekao je Ilić.

On je na kraju konferencije poslao neobičnu poruku predsedniku SNS i Srbije Aleksandru Vučiću.

"Budi malo normalan, ja te molim, ne radi to što radiš. Mnogo je ružno i ne vodi ničemu. Vodiš Srbiju u svađu, a mi to ne želimo. Ti si predsednik Srbije, svih građana, i ne smeš to da dozvoliš. Pusti te stranačke strasti. Pusti malo medije, pusti malo da se razgovara, da se pregovora, ne možeš ići na izbore tako kako si planirao", rekao je Ilić.

Ilić je predsedniku Srbije poručio da nije na dobrom putu, ni on ni Srbija.

Ilić je dodao da su na današnoj Izbornoj skupštini NS izabrana četiri nova potpredsednika stranke - Nedeljko Manojlović iz Kragujevca, Zlata Đerić iz Vojvodine, Zoran Stojanović iz Beograda i Ružica Jovanović iz Kraljeva.

Ranije tokom dana održana je svečana akademija povodom 20 godina postojanja NS, pod sloganim "Nesalomivi".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE