Obrenovac, 20.10.2018

Vukadinović: Izbori su test za opoziciju


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 29.08.2017.
Beogradski izbori će biti test ozbiljnosti za opoziciju, ako ga ne položi, onda više ne treba da postoji, izjavio je poslanik Đorđe Vukadinović

Foto:Medija centar
Poslanik iz poslaničkog kluba "Pokret za spas Srbije - Nova Srbija" je takođe naveo i da ako pobedi opozicija će moći ozbiljno da uzdrma vlast Srpske napredne stranke.

Navodeći da "čarke" lidera opozicije sa tvitera završe u tabolidima, dok se, kaže, one unutar vlasti ostavljaju ispod tepiha, Vukadinović je apelovao na svoje kolege da prestanu sa tim, jer će se, dodaje, svi manje ili više naći u zajedničkoj koloni.

Smatra da se za beogradske izbore oni koji predstvaljaju centar, malo levo ili desno od centra moraju naći "pod istim kišobranom", ali ne spori da je situacija u opoziciji loša - "ko u kiln, ko u ploču".

"Pošteno govoreći, u ovom trenutku, da danas podvučemo crtu, stanje u opoziciji po pitanju beogradskih izbora, a i šire je vrlo loše. Samo u toku jučerašnjeg dana ne znate ko se sa kim posvađao, što na tviteru, što preko saopštenja - PGP Saše Jankovića, DS, Vesna Pešić, Dveri…svako tu sa svakom razmenjuje žaoke", ocenio je on.

Vukadinović je ipak optimista i kaže da "stvar nije tako beznadežna" kao što deluje , verujući da je tu više reč o zauzimanju boljih stratnih pozicija nego o razlazu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE