Obrenovac, 23.10.2018

PREKIDAJU RAT I PRAVE KOALICIJU


Izvor: Alo,Lokalne novine | Obrenovac, 31.10.2017.
┼áapi─ç, ┼áule i ─Éilas zajedno udaraju na Vu─Źi─ça!

Foto:Petar Dimitrijevi─ç


´╗┐

Verovali ili ne, u trku za beogradske izbore ulaze tri kandidata Demokratske stranke!

Iako ovo na prvi pogled deluje nerealno, ─Źinjenice govore da iz DS-a, osim Dragana Šutanovca, zapravo poti─Źu i takozvani nestrana─Źki kandidati - Aleksandar Šapi─ç i Dragan ─Éilas. Iako su sada u ratu, tri lidera ipak imaju zajedni─Źki cilj, a to je rušenje Aleksandra Vu─Źi─ça.

Šapi─ç je bio ─Éilasov pomo─çnik i u to vreme su njih dvojica vedrili i obla─Źili Demokratskom strankom, ali i upravljali Beogradom, a sada su njih dvojica ljuti protivnici i Šapi─çu ne pada na pamet da u─Ĺe u koaliciju sa ─Éilasom.

Šutanovac kao šef DS-a o svom prethodniku ─Éilasu nerado govori, a kada je poslednji put bio upitan za njega, rekao je da on ima samo lepo ime. Naveo je i da od Dragana ─Éilasa o─Źekuje da podr┼żi njihovog kandidata za gradona─Źelnika i tako vrati dug stranci koja ga je napravila.

Nebojša Bakarec, odbornik u beogradskoj skupštini i funkcioner SNS-a, komentariše da su njih trojica idealni kandidati za „kradona─Źelnike”.

- Plja─Źkaju─çi Beograd i Srbiju, stekli su milione evra. Bivši predsednik DS-a ─Éilas „stekao” je stotine miliona evra. Kako? ─Éilasov gradski menad┼żer Bijeli─ç optu┼żen je da je oštetio Beograd za šest miliona evra. Još 43 ─Éilasova funkcionera su hapšena, u osam afera. ─Éilas je doveo Beograd do bankrotstva, zadu┼żivši grad, preduze─ça i gradske opštine za 1,1 milijardu evra! - navodi Bakarec.

Sli─Źno se, kako dodaje, ponašao i Šutanovac.

- Predsednik DS-a Šutanovac je volšebno „stekao” dupleks na Vra─Źarskim pašnjacima od 3,3 ara (330 kvadrata), vredan oko milion evra. Kako?

A Šapi─ç je, isti─Źe Bakarec, privatizovao opštinu Novi Beograd:

- Dr Gangula Šapi─ç, bivši gensek i predsednik Gradskog odbora Beograda, na Dedinju je nelegalno sazidao 627 metara kvadratnih. Privatizovao je opštinu Novi Beograd. Nezakonito je „preveo” humanitarnu organizaciju opštine NBG na svoje ime! Svom ujaku Radetu Dedovi─çu je omogu─çio da sazida nelegalni poslovni objekat na dva sprata na ulazu u Studentski grad i ku─çu na Savskom nasipu i odbio je da sruši nelegalnu gradnju! Šapi─çeva ujna Ranka Dedovi─ç je uhapšena pre neki dan, zbog sumnje da je oštetila Etnografski muzej za oko milion dinara, preko svoje zadruge. Eto, time mogu da se pohvale trojica kradona─Źelnika - završava odbornik u beogradskoj skupštini.

Vuk vreba iz zasede

Na beogradskim izborima u─Źestvova─çe i novoformirana stranka Vuka Jeremi─ça, tako─Ĺe bivšeg demokrate. On je nedavno izjavio da ima mnogo razloga da bude ogor─Źen na Dragana ─Éilasa, jer ga je izbacio iz Demokratske stranke, ali da, kada je re─Ź o nekoj eventualnoj saradnji, nema pravo ni na kakve li─Źne hirove i li─Źne stavove.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE