Obrenovac, 02.10.2022

IZBORI 03. ILI 17. APRILA


Izvor: nova.rs/Beta/Lokalne novine | Obrenovac, 08.09.2021.
Vučić: Još ne znam da li ću se kandidovati

Foto:© RIA Novosti/Nina Zotina


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički, parlamentarni i izbori za odbornike u Skupštini grada Beograda biti održani 3. ili 17. aprila sledeće godine, i da on još ne zna da li će se ponovo kandidovati za predsednika.

„Izbori moraju da budu u skladu sa zakonom, to nije ‘fontana želja’. Mogu da budu 3. ili 17. aprila, 10. aprila ne mogu, jer je to dan stvaranja NDH, ne bi imalo smisla da se na taj dan u Srbiji odžavaju izbori, jer je naš narod podneo najteže moguće žrtve“, rekao je on za TV Prva.

Vučić je rekao da nije odlučio da li će se kandidovati za predsednika, ali i da o tome još neće javno da govori.

„Spremni smo da za predsednika i sve druge funkcije kandidujemo ljude koji su u stanju da pobede. Važno mi je da pobede oni koji su se izborili za snažniju Srbiju“, kazao je on.

Vučić je rekao da očekuje „žestoke pritiske i spolja i iznutra“, jer „tajkuni“ žele da se dočepaju ogromnog novca, ali da se ne plaši napada.

„Ja sam jedan od nekoliko ljudi koji ne moli za milost. Vode kampanju protiv mojih sinova i zato mi ne pada napamet da vodim razgovor s njima i jesam li ja lud zato što su mi deca slabost“, rekao je on.

Vučić je ocenio da politički protivnici „napadaju njegovu decu“, jer znaju su mu deca „slabost“ i da se za njih sekira.

On je kazao da „napadi“ na njegovog sina, neće dovesti do toga da se povuče sa predsedničke funkcije, te da će se povući samo onda kad pronadje naslednike koji bi na „normalan i racionalan“ način upravljali Srbijom.

„Neću da molim i tražim milost od tajkunskih medija, ja ću se boriti, jer iza sebe ostavljam rezultate“, istakao je Vučić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE