Obrenovac, 21.03.2019

NAPREDNJACI ODLUČILI


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 05.06.2018.
Zoran Radojičić će biti gradonačelnik Beograda

Foto:Tanjug/Sava Radovanović/bb
Novi gradonačelnik Beograda biće Zoran Radojičić, odlučeno je na sednici proširenog sastava Gradskog odbora SNS u Beogradu.

Direktor Univerzitetske dečje klinike u Beogradu je bio nosilac liste Aleksandra Vučića na lokalnim izborima u Beogradu.

“Velika mi je čast i zahvaljujem se na ukazanom poverenje. Jasno mi je da imam težak i odgovoran zadatak, ali se radujem tom zadatku", rekao je Radojičić na konferenciji za novinare. 

Predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojša Stefanović kazao je da je Radojičić jednoglasno podržan na sednici, "jer je to čovek koji ima veliko poverenje građana, a koji se iskazao kao dobar menadžer Dečje bolnice". 

"Radojičić je neko ko je bio prvi na listi i to je čovek koji je svoj život posvetio brizi prema ljudima", rekao je Stefanović i dodao da je njegovim kandidovanjem SNS pokazuje poštovanje prema građanima. 

On je dodao da "razvoj Beograda neće stati" i da svako na funkciji mora da pokazuje jasne rezultate koji će biti predstavljeni ljudima. 

Stefanović je rekao da je Radojičić odgovoran čovek koji ima "jasnu misiju šta treba uraditi da Beograd napreduje i da Beograđani u svih 17 opština osete boljitak". 

Upitan ko će biti zamenik gradonačelnika i da li će tu funkciju preuzeti aktuelni gradski menadžer Goran Vesić, Stefanović je kazao da će biti održana još jedna sednica GO SNS na kojoj će se utvrditi konačna lista. 

Stefanović je rekao da će Radojičić imati dobar tim ljudi, koji će neumorno raditi na izvršenju svih zadataka. 

Predlog da Radojičić bude gradonačelnik gradski odbornici treba da potvrde na sednici 9. juna.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE