Obrenovac, 03.08.2020

NERAZUMEVANJE I NEPOMIRLJIVI STAVOVI


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 06.11.2018.
Zelena ekološka partija napustila Gradjanski blok 381

Foto:Printscreen
Rukovodstvo Zelene ekološke partije Zeleni jednoglasno je odlučilo da istupi iz Gradjanskog bloka 381, a predsednik te organizacije Dejan Bulatović je dao neopozivu ostavku na mesto potpredsednika tog bloka.

"Zelena ekološka partija Zeleni je jedna od osnivača Gradjanskog bloka 381 a na ovakav potez se odlučila nakon što je došlo do ozbiljnog nerazumevanja sa jednom od organizacija članica. Do nepomirljivih stavova izmedju ZEP Zeleni i jedne od političkih organizacija koja je u sastavu Gradjanskog bloka 381 došlo je prilikom poslednjeg održanog sastanka Predsedništva Gradjanskog bloka 381", navodi se u saopštenju.

Iz te organizacije su naveli da ostaju verni svojim ekološkim načelima i političkim principima i da će nastaviti borbu za ekološku Srbiju i borbu protiv "nedemokratskog režima na čelu sa Aleksandrom Vučićem i njegovim SNS".

"Nastavićemo svoju borbu i nikad ni na koji način nećemo saradjivati sa strankama i pokretima uključenim u srpski aktuelni režim. Ceneći dosadašnju zajedničku borbu sa Sašom Jankovićem i Pokretom slobodnih gradjana, želimo im puno uspeha u političkom radu i u nastavku borbe protiv zajedničkog političkog protivnika, sa sigurnošću, da ćemo se mi Zeleni sa PSG-om i Sašom Jankovićem na tom putu ponovo sretati i verujem saradjivati", naveo je Bulatović.

Nakon istupanja Zelene ekološke partije, Gradjanski blok 381 čine Pokret slobodnih gradjana, Madjarski pokret, Šumadijska regija i Koalicija tolerancija.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE