Obrenovac, 01.04.2020

STIGLE I MINISTARSKE ČESTITKE GRAĐANIMA SRBIJE


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 07.01.2019.
'Želimo vam mir, slogu i zdravlje'

Foto:Marina Lopičić,Nebojša Mandić
Dobro zdravlje, ljubav, mir i napredak. To su građanima povodom Božića poželele ministarke Nela Kuburović i Jadranka Joksimović i predsednica Skupštine Maja Gojković.

- Neka duh Božića probudi u nama veru u darivanje, praštanje, međusobno poštovanje i razumevanje. Želim da nas rođenje Isusovo blagoslovi obiljem mira, radosti i ljubavi kako bismo u vremenu pred nama imali dovoljno snage da dalje koračamo putem životnih izazova - poručila je Kuburovićeva.

Gojkovićeva je svima poželela slogu i napredak.

- Neka nas ovaj praznik podstakne na razumevanje među ljudima, osnaži vrline mira i solidarnosti u današnjem svetu i da nam snagu da se izborimo sa svim izazovima. Neka Božić donese uspeh i napredak, a svaki dom ispuni toplinom, radošću i slogom - ističe Gojkovićeva.

Božić je dan praštanja, poštovanja i međusobnog uvažavanja, ističe ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

- Želim da ga provedete sa svojim najmilijima - u miru, zdravlju, porodičnoj slozi, dobrom raspoloženju, blagostanju i uz iskrenu želju da zajednički i solidarno nastavimo da gradimo bolju budućnost za sve naše građane - poželela je ona.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE