Obrenovac, 16.01.2019

Sednica parlamenta zakazana za sredu, 11. april


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.04.2018.
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je Treću sednicu Prvog redovnog zasedanja za sredu, 11. april, a trebalo bi da budu razmotreno više predloga zakona i predloga dopuna i izmena zakona

Foto:Dušan Milenković


´╗┐

Predsednica je predlo┼żila da Narodna skupština na ovoj sednici razmotri Predlog zakona o planskom sistemu Republike Srbije, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, Predlog zakona o dopunama Zakona o ra─Źunovodstvu, Predlog zakona o dopuni Zakona o reviziji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o faktoringu.

Bi─çe razmotreni i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o igrama na sre─çu, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o porezu na dodatu vrednost i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o akcizama, koje je podnela Vlada.

Predsednica parlamenta je predlo┼żila da se razmotre i Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist Nema─Źke razvojne banke KfW, Frankfurt na Majni, po zadu┼żenju Javnog preduze─ça "Elektroprivreda Srbije", Beograd (Projekat obnovljive energije Kostolac - vetropark), Predlog zakona o izmenama Zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Banca Intesa a.d. Beograd, NBG Bank Malta LTD, "AIK Banka" a.d. Niš i UniCredit Bank Srbija a.d. Beograd po zadu┼żenju Javnog preduze─ça "Srbijagas" Novi Sad, Predlog zakona o potvr─Ĺivanju Izmena i dopuna Konvencije o privremenom uvozu, Predlog zakona o potvr─Ĺivanju Finansijskog ugovora ┼Żelezni─Źka pruga Niš - Dimitrovgrad izme─Ĺu Republike Srbije i Evropske investicione banke.

Pred poslanicima ─çe biti i Predlog zakona o potvr─Ĺivanju Ugovora o garanciji (Projekat tehni─Źko - putni─Źke stanice (TPS) Zemun - faza 1) izme─Ĺu Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj, Predlog zakona o potvr─Ĺivanju Multilateralne konvencije za primenu mera koje se u cilju spre─Źavanja erozije poreske osnovice i premeštanja dobiti odnose na poreske ugovore i Predlog zakona o potvr─Ĺivanju Sporazuma o zajmu izme─Ĺu KfW, Frankfurt na Majni i Republike Srbije - Program podsticanja obnovljive energije: Razvoj tr┼żišta biomase u Republici Srbiji (prva komponenta), koje je podnela Vlada.

Predlo┼żeno je da se na sednici 11.aprila razmotre i Predlog odluke o izboru Saveta Dr┼żavne revizorske institucije i Predlog odluke o izboru ─Źlana Komisije za hartije od vrednosti, koje je podneo Odbor za finansije, republi─Źki bud┼żet i kontrolu trošenja javnih sredstava, kao i Predlog odluke o organizaciji i radu Slu┼żbe Narodne skupštine, koji je podneo Odbor za administrativno-bud┼żetska i mandatno-imunitetska pitanja Narodne skupštine, saopšteno je iz parlamenta.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE