Obrenovac, 21.03.2019

RUKU POD RUKU


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 08.06.2018.
Vesić: Radojičić i ja smo tim

Foto:Tanjug/Filip Krainčanić
Novoizabrani zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će zajedno sa novim gradonačelnikom Zoranom Radojičićem raditi kao tim.

"Mi smo tim koji zajednički radi i postojaće podela posla, a predvodi ga Radojičić", kazao je Vesić novinarima u Skupštini Beograda.

Vesić je kazao da je Radojičić zaslužio da vodi Beograd, navodeći da će on to raditi uspešno.

"Radojičić je divan čovek koji je uložio puno, njegov ugled je doneo dosta, normalno je i prirodno da predložimo onoga ko je bio prvi na listi 'Aleksandar Vučić - zato što volim Beograd", kazao je Vesić. 

Vesić je kritikovao šefa odborničke grupe Savez za Srbiju Dragana Đilasa jer se nije javio za reč nijednom tokom sednice, navodeći da to nije učinio zato što "nema podršku ni svojih odbornika", a da se ipak javio, "morali bismo da razgovaramo o svim lošim stvarima koje je uradio za Beograd". 

On je rekao da je Đilas u Bogradu ostavio dug od 1,2 miliona evra, dugovanja za socijalna davanja, dugovanja porodiljama, kao i druge afere, dok novi gradonačelnik "nema iza sebe takvu hipoteku i preuzima Beograd u mnogo boljoj situaciji nego što smo mi imali 2014. godine". 

Ukazao je da Beograd danas ima stabilnu finansijsku situaciju, navodeći da će to moći jasno da se vidi krajem juna, kada bude rebalans budžeta grada. 

Upitan da li se ekspozeom od 18 strana pripremao za mesto gradonačelnika, Vesić je kazao da je to bio njegov izveštaj o tome šta je urađeno u prethodne četiri godine. 

Od ukupno 110 odbornika u beogradskom parlamentu, za Radojičića je glasalo 67.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE