Obrenovac, 16.01.2019

Raskol preti da ugasi Dosta je bilo


Izvor: Večernje Novosti,Lokalne novine | Obrenovac, 10.04.2018.
Izbacivanja, pretnje, sabotaže, uoči izbora 21. aprila u Radulovićevom pokretu

Foto:Printscreen
Nakon debakla na beogradskim izborima, a uoči unutarstranačkih izbora 21. aprila, raskol potresa pokret Dosta je bilo. Deo funkcionera i članstva pobunio se protiv lidera u ostavci Saše Radulovića, smatrajući da je donosio loše odluke i da vodi partiju u propast.

Svi koji su digli glas protiv, izbačeni su iz DJB i sada čekaju epilog stranačkih izbora.

Poslanik Vladimir Đurić, koji je prošle nedelje uz funkcionere Aleksandra Stevanovića, Nenada Božića i Svetlanu Kozić isključen iz stranke, kaže za "Novosti" da je Tatjana Macura "pomiriteljski" kandidat za predsednika DjB, ali da joj Radulović neće dozvoliti da pobedi.

„Macuru već sabotiraju, pošto Radulović kontroliše sve zvanične naloge i čim se kandidovala, njene govore iz Skupštine više ne objavljuju na sajtu DjB. On nas ne želi nazad i pitanje je samo koga će još izbaciti“, rekao je Đurić.

Predsednika DJB bira 200 delegata, a zasad su se kandidovali Tatjana Macura i narodni poslanik iz Bora Branislav Mihajlović. Macura je, inače, tražila da se povuče odluka o izbacivanju kolega iz Pokreta kao i sve sramne odluke donete posle beogradskih izbora.

Da "niko ne može da ih izbaci iz DJB" mišljenja je i poslanica Svetlana Kozić koja ističe da je "članova razljućenih ponašanjem Radulovića više nego onih uz njega".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE