Obrenovac, 21.03.2019

Dosta je bilo: Spremamo novu strategiju za jesen


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 10.06.2018.
Predsednik Dosta je bilo, Branislav Mihajlović izjavio je da se DJB konsolidovao posle loših rezultata na beogradskim izborima.

Foto:Printscreen
Kako kaže, principi i program pokreta ostaju "isti kao što su bili pre dve godine".

Mihajlović je na vanrednoj skupštini DJB u beogradskom hotelu "Zira" kazao da pokret priprema novu strategiju za nastup na jesen koju će kako je rekao, obeležiti "vrući politički događaji".

"Uz očuvanje programskih načela i unapređenje imidža Dosta je bilo u javnosti, cilj je da DJB ojača, ostane parlamentarna stranka i pronađe način da uprkos medijskom mraku dopre do birača i uz pomoć njihovih glasova zauvek promeni Srbiju i od nje napravi zemlju u kojoj se lepo i rado živi", naveo je Mihajlović, a preneo DJB. 

Navodeći da se Srbija pretvara u "koloniju jeftine radne snage", Mihajlović je kazao da DJB ima odgovornost da pronađe način da zaustavi taj proces. 

Poslanica Dosta je bilo Branka Stamenković ocenila je da su "partokratija, partijski parazitski sistem i potpuna transparentnost, brendovi DJB koje sada drugi imitiraju". 

"Dosta je bilo izazvao je tektonske promene na našoj političkoj sceni. Nametnuli smo teme od kojih su do tad svi bežali. Ta imitacija je najveći kompliment za sav naš minuli rad", ocenila je Branka Stamenković. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE