Obrenovac, 09.07.2020

A U PARLAMENTU - GLASANJE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 14.03.2019.
Evo o čemu će danas odlučivati odbornici Skupštine Srbije

Foto:Marina Lopičić
Skupština Srbije završila je juče raspravu o amandmanima na Predlog zakona o ugostiteljstvu i Predlog zakona o turizmu, a glasanje je planirano za danas.

Poslanici su sednicu počeli 5. marta, do je deo opozicije bojkotovao istu. 

Sednici su prisustvovali poslanici opozicione Srpske radikalne stranke koji su najčešće i govorili tokom rasprave i koji su podneli i najveći broj amandmana.

Skupština će danas glasati i o Predlogu zakona o Centralnom registru, kao i o izmenama Zakona o bezbednosti hrane, Zakona o sredstvima za ishranu bilja i oplemenjivačima zemljišta, o sredstvima za zaštitu bilja i o zdravlju bilja, koje je podnela Vlada Srbije.

Glasaće se i o potvrđivanju Ustava Međunarodne organizacije za civilnu zaštitu i o prestanku važenja Sporazuma izmedju Saveznog izvršnog veća Skupštine Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije i Vlade Malezije o izbegavanju dvostrukog oporezivanja u odnosu na poreze na dohodak, sa Protokolom.

Glasaće se i o odluci o izboru članova i zamenika članova odbora Skupštine Srbije, koji je podnela poslanička grupa Srpske napredne stranke.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE