´╗┐ POSLANICI VANREDNO U KLUPAMA

Obrenovac, 18.08.2018

POSLANICI VANREDNO U KLUPAMA


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 14.07.2018.
Narodna skupština u utorak o izboru sudija

Foto:FONET


´╗┐

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojkovi─ç sazvala je, na zahtev 154 poslanika, vanrednu sednicu parlamenta za utorak, 17. jul, na ─Źijem su dnevnom redu, izme─Ĺu ostalog, predlozi odluka o izboru sudija koji se prvi put biraju na sudijsku funkciju, koje je podneo Visoki savet sudstva.

Na dnevnom redu su i predlozi zakona koje je podnela Vlada Srbije o ljudskim ─çelijama i tkivima, o presa─Ĺivanju ljudskih organa, o izmenama i dopunama Zakona o psihoaktivnim kontrolisanim supstancama i o potvr─Ĺivanju Dodatnog protokola izme─Ĺu Srbije i Me─Ĺunarodne agencije za atomsku energiju uz Sporazum izmedju SFRJ i Me─Ĺunarodne agencije za atomsku energiju o primeni garantija u vezi sa Ugovorom o neširenju nuklearnog oru┼żja.

Poslanici ─çe razmatrati i Predlog odluke o prestanku funkcije javnog tu┼żioca u Osnovnom javnom tu┼żilaštvu u Negotinu i Predlog odluke o izboru ─Źlanova Komisije za kontrolu izvršenja krivi─Źnih sankcija, koje je podneo Odbor za pravosu─Ĺe, dr┼żavnu upravu i lokalnu samoupravu.

Pred parlamentom ─çe se na─çi i Predlog odluke o izmeni Odluke o utvr─Ĺivanju sastava stalnih delegacija Skupštine Srbije u me─Ĺunarodnim parlamentarnim institucijama, koji je podnela predsednica parlamenta Maja Gojkovi─ç i Predlog odluke o izmenama Odluke o izboru ─Źlanova i zamenika ─Źlanova odbora Skupštine Srbije, koji je podnela poslani─Źka grupa Srpske napredne stranke.

Sednica ─çe po─Źeti u 10 ─Źasova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE