Obrenovac, 18.02.2019

RADOJIČIĆ SA AMERIČKIM AMBASADOROM


Izvor: Beoinfo,Lokalne novine | Obrenovac, 21.06.2018.
Beograd na vodi će promeniti lice grada

Foto:Beoinfo
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić primio je juče u Starom dvoru ambasadora Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kajla Skota.

Ambasador Kajl Skot čestitao je Zoranu Radojičiću na izboru za gradonačelnika Beograda i istakao dosadašnju dobru saradnju Ambasade SAD sa Gradom Beogradom na mnogim projektima koje su zajednički organizovali Ambasada SAD i Grad Beograd.

Gradonačelnik Radojičić uverio je ambasadora Skota da će saradnja biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo i u korist svih Beograđana.

Tokom razgovora domaćin i gost razmenili su mišljenja o razvoju Beograda i ocenili da će projekat "Beograd na vodi" promeniti lice grada. Zajednički je ocenjeno da se Beograd menja nabolje, kao i da je konkretan dokaz za to broj turista koji je iz godine u godinu sve veći, uključujući i dobru posetu gostiju iz SAD.

Gradonačelnik Radojičić izrazio je spremnost da čuje svaku dobru inicijativu rekavši da sebe na mestu gradonačelnika pre svega vidi kao čoveka spremnog na kompromis, dok je ambasador Skot ukazao da sebe smatra Beograđaninom i nekim ko je spreman da pomogne napredak grada.

Tokom razgovora, domaćin i gost pohvalili su saradnju i dobre odnose SAD i Srbije i izrazili nadu da će oni biti dalje unapređivani.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE