Obrenovac, 16.01.2019

Rekonstrukcija - od 'ne plašim se' do 'ne volimo promene'


Izvor: O2,Lokalne novine | Obrenovac, 26.03.2018.
Potrebna je rekonstrukcija Vlade i želim da taj posao počne što pre, rekla je nedavno premijerka Srbije Ana Brnabić

Foto:Tanjug/Vlada Srbije
Gotovo je izvesno da vladu napusta ministar privrede Goran Knežević, pre svega iz zdravstvenih razloga. Mogao bi da ga zameni aktuelni gadonačelnik Beograda. Siniša Mali a pominje se i kao ministar finansija umesto Dušana Vujovića koji je vec izjavo da se sa najavljenim povećanjem plata i penzija ne slaže. U Vladu će možda i Goran Vesić kome bi mogao da pripadne deo rasparčanog ministarstva saobraćaja i infrastrukture koji vodi Zorana Mihajlović. Njeno mišljenje o radu Ane Brnabić više puta nije skrivala. A gde su u svemu tome socijalisti?

"Mislim da je neozbiljno što me to pitate. PItajte me za ono što je važno, inako nemaju šta da rade pa se prepucavaju po novinama. Rekao sam Ani da što se nas tiče uopšte ne mora da razgovara s nama. Mi ne volimo promene", rekao je ministar spoljnih poslova Srbije i lider SPS Ivica Dačić.

Predsednik čija će biti poslednja, promene voli. Da će ih biti potvrdio je i njegov najbliži saradnik, ministar unutrašnjih poslova koji se za svoju fotelju ne plaši

"Svaki ministar uvek treba da ima u vidu da nije bogomdan, već da ga na tom mestu održavaju rezultati rada. Niti se plašim, niti me tangiraju takve priče", rekao je Nebojša Stefanović.

Stefanovic najavljuje da bi rekonstruisani kabinet Ane Brnabic u novom starom sastavu mogao da zaseda za oko mesec dana. Paralelno sa izborom prvog čoveka prestonice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE