´╗┐ Mihajlovi─çeva ─Źestitala 1. maj

Obrenovac, 22.08.2018

Mihajlovi─çeva ─Źestitala 1. maj


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 01.05.2018.
Moj posao, kao i posao cele Vlade, jeste da stvorimo uslove da se novim investicijama broj zaposlenih stalno pove─çava, poru─Źila je Mihajlovi─ç

Foto:Printscreen


´╗┐

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlovi─ç rekla je povodom Me─Ĺunarodnog praznika rada da je Vlada posve─çena da i ubudu─çe radi na unapre─Ĺenju uslova rada i polo┼żaja svih zaposlenih u Srbiji i zaposlenima ─Źestitala praznik.

"Imaju─çi u vidu sve dosadašnje aktivnosti koje smo preduzeli radi uvo─Ĺenja jasnih i pravednih pravila za zaposlene, poslodavce i dr┼żavu, koristim ovu priliku da svim zaposlenima ─Źestitam praznik rada", navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Kako je rekla, donošenjem i potpisivanjem Posebnih kolektivnih ugovora u svim sektorima gra─Ĺevinarstva, saobra─çaja i infrastrukture, u─Źinjen je bitan iskorak u zaštiti zaposlenih, ali i ujedna─Źavanju primene prava, obaveza i odgovornosti zaposlenih i poslodavaca na teritoriji naše zemlje.

"Moj posao, kao i posao cele Vlade, je da stvorimo uslove da se novim investicijama broj zaposlenih stalno pove─çava, kroz donošenje zakona kojima se unapre─Ĺuje poslovni ambijent, kroz mere koje ─çe motivisati doma─ça i strana pravna i fizi─Źka lica da proširuju svoje poslovanje ili zapo─Źinju da se bave preduzetništvom u našoj zemlji", dodala je Mihajlovi─ç.

Uverena je da ─çe se i ove godine nastaviti sa stvaranjem novih radnih mesta, porastom proizvodnje i bruto doma─çeg proizvoda, i najva┼żnije, standarda svih gra─Ĺana Srbije.

"Ovo je naš zajedni─Źki put i moja iskustva govore da sam uvek u sindikatima imala istinske partnere, jer mi je uvek bilo va┼żno da ─Źujem glas radnika. Dr┼żava bez vas ne mo┼że", zaklju─Źila je ona.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE