Obrenovac, 21.01.2019

Mihajlovićeva čestitala 1. maj


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 01.05.2018.
Moj posao, kao i posao cele Vlade, jeste da stvorimo uslove da se novim investicijama broj zaposlenih stalno povećava, poručila je Mihajlović

Foto:Printscreen
Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla je povodom Međunarodnog praznika rada da je Vlada posvećena da i ubuduće radi na unapređenju uslova rada i položaja svih zaposlenih u Srbiji i zaposlenima čestitala praznik.

"Imajući u vidu sve dosadašnje aktivnosti koje smo preduzeli radi uvođenja jasnih i pravednih pravila za zaposlene, poslodavce i državu, koristim ovu priliku da svim zaposlenima čestitam praznik rada", navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Kako je rekla, donošenjem i potpisivanjem Posebnih kolektivnih ugovora u svim sektorima građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, učinjen je bitan iskorak u zaštiti zaposlenih, ali i ujednačavanju primene prava, obaveza i odgovornosti zaposlenih i poslodavaca na teritoriji naše zemlje.

"Moj posao, kao i posao cele Vlade, je da stvorimo uslove da se novim investicijama broj zaposlenih stalno povećava, kroz donošenje zakona kojima se unapređuje poslovni ambijent, kroz mere koje će motivisati domaća i strana pravna i fizička lica da proširuju svoje poslovanje ili započinju da se bave preduzetništvom u našoj zemlji", dodala je Mihajlović.

Uverena je da će se i ove godine nastaviti sa stvaranjem novih radnih mesta, porastom proizvodnje i bruto domaćeg proizvoda, i najvažnije, standarda svih građana Srbije.

"Ovo je naš zajednički put i moja iskustva govore da sam uvek u sindikatima imala istinske partnere, jer mi je uvek bilo važno da čujem glas radnika. Država bez vas ne može", zaključila je ona.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE