Obrenovac, 21.01.2019

NAJAVIO REKONSTRUKCIJU


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.05.2018.
Vučić: Na Predsedništvu SNS izraziću podršku Ani Brnabić

Foto:Alo!/Ana Paunković
Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici Predsedništva SNS, za oko desetak dana, uputiti jasnu poruku svima da premijerka Ana Brnabić ima njegovu punu podršku.

"Ana Brnabić ima moju nedvosmislenu podršku. Ne postoje bezgrešni ljudi, prvi ja nisam, naprotiv, bezbroj puta sam grešio. Ali je važno da se ljudi bore i da rade. Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to ce biti moj stav u budućnosti", rekao je Vučić u intervjuu za "Kurir" koji je objavljen na sajtu tog lista.

Upitan da li mu je Brnabić posle oštre polemike na sednici Vlade pre tri dana između ministra Nenada Popovića i ministarki nudila ostavku, Vučić je rekao da to ne može da kaže na takav način.

"Ne mogu ja da kažem to na takav način. Ana mi je rekla da joj je to bio najteži dan, da joj je došlo da kaže ovako i onako, ja sam joj rekao da tako nešto ne dolazi u obzir i takve stvari neću više da čujem, jer bih ja trebalo onda svaki dan da plačem nad svojom sudbinom i da kukam... Sedi i radi, i to je to", preneo je Vučić.

On je ocenio i da se ta situacija nema veze sa spornim tvitom.

Na pitanje kakva je njegova poruka, pre svega ministarkama iz SNS Zorani Mihajlović i Jadranki Joksimović, Vučić je istakao: "Moja poruka biće svima nedvosmislena na zasedanju Predsedništva stranke koje će biti organizovano u narednih desetak dana".

"Biće jasna poruka - Ana Brnabić ima moju podršku i nemam nikakav problem sa tim, ako vam se to ne sviđa. Kome se ne sviđa, u stranci možete da donesete kakvu god hoćete odluku", poručio je Vučić.

Upitan da li će ipak biti rekonstrukcije Vlade, odgovorio je potvrdno.

"Rekonstrukcije će biti svakako, ali tek pošto budemo videli kako se odvijaju stvari oko Kosova", naveo je Vučić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE