Obrenovac, 21.05.2019

BRNABIĆ OBJASNILA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 18.07.2018.
'Nije to Savez za Srbiju, TO JE SAVEZ ZA SEBE!'

Foto:Tanjug/Dimitrije Goll
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je očigledno da će Savez za Srbiju okupljati sve one koji ne znaju za šta su, već samo znaju protiv koga su i da tu niko nije za Srbiju već da je to Savez za sebe.

- Prvo, jedino što je očigledno je da će taj Savez okupljati sve one koji ne znaju za šta su, već samo znaju protiv koga su. To je jedan od retkih njihovih zajedničkih imenitelja - ocenila je premijerka Brnabić.

Kako je rekla neki u tom savezu su za saradnju sa Istokom, mali je broj deklarativno za saradnju sa Zapadom dok istovremeno promovišu i na rečima i na delu sve vrednosti suprotne evropskim.

- Ima u toj grupi i onih koji su bili za NATO. Tu jedino niko nije za Srbiju. Zato ne bih ja to nazvala Savezom za Srbiju, pre bih nazvala Savezom za sebe - naglasila je Brnabić.

To pokazuje i činjenica da je prvo što su se dogovorili, kako kaže, kao i svaki put do sada, kako da podele mandate.

- Mislim da takvi Srbiji ne trebaju i da nisu naša budućnost. Srbiji trebaju ljudi koji znaju za šta su, šta žele da urade za zemlju i građane, znaju kako to da urade, ne plaše se da rade i ne plaše se teških odluka i prihvatanja odgovornosti - zaključila je premijerka.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE