Obrenovac, 16.01.2019

'Situacija s Kosmetom odlaže pitanje rekonstrukcije vlade'


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 31.03.2018.
Tema rekonstrukcije Vlade će sačekati 'bolju situaciju i veću izvesnost u vezi naše pokrajine Kosova i Metohije', kazala je premijerka Srbije Ana Brnabić

Foto:Tanjug,Tanja Valić
Brnabić je novinarima kazala da je situacija na Kosovu i Metohiji nacionalni prioritet, te da iz tog razloga u ovom trenutku rekonstrukcija vlade nije tema.

"Ja sam rekla da je rekonstrukcija vlade tema koja govori o tome da vlada može da funkcioniše bolje i da treba da funkcioniše brže, zato što i Srbija i njeni građani nemaju vremena da izgube nijedan trenutak, ali sa druge strane vlada ovakva kakva je dobro radi i ima dobre rezultate i ja sam ponosna na rezultate koje imamo kao tim”, kazala je Brnabić.

Dodala je da Vlada za sada "dobro ide", ali da može da ide i bolje. "Ali, u ovom trenutku rekonstrukcija Vlade nije tema koja je prioritet, medjutim ostaje nešto o čemu ćemo mi razmišljati”, zaključila je Brnabić.

Podsetimo, priča o rekonstrukciji vlade pojavila se nakon beogradskih izbora, a mediji su danima spekulisali ko bi mogao da bude zamenjen iz tima Ane Brnabić.

Dok se nagađalo o novim imenima u njenom timu, kao i ko bi s liste SNS za Beograd mogao da uđe u Vladu Srboje, oglasila se i sama premijerka koja je tada saopštila da je pitanje rekonstrukcije uvek otvorena tema.

Potom je rekla da je rekonstrukcija potrebna da bi vlada delovala kao tim, zbog čega su opet počela nagađanja na temu ko ne deluje kao tim. Poslednja je reagovala ministarka Zorana MIhajlović, koja je izjavila da se nije prepoznala u tim rečima premijerke.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE