Obrenovac, 29.01.2022

ODRŽAN SASTANAK VLASTI I OPOZICIJE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 31.07.2019.
Bez izjava za medije napustili FPN

Foto:Printscreen
Na Fakultetu političkih nauka (FPN) u Beogradu sastali su se juče predstavnici vlasti i opozicije koji su, kako su pojedini mediji preneli razgovarali o pripremi za dijalog o izbornim uslovima.

Sastanku su prisustvovali ministar policije Nebojša Stefanović, poslanici Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Orlić i Vladimir Đukanović, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, kao i poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić.

Takođe, na sastanku su bili i Miroslav Aleksić iz Narodne stranke i Aleksandar Ivanović iz SDS, Nebojša Zelenović predsednik Zajedno za Srbiju i predstavnici civilnog sektora - predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht i Milan Antonijević iz Fonda za otvoreno društvo koji je bio moderator jučerašnjeg okruglog stola. Prisutan je bio i Bojan Klačar iz CeSID-a.

Dekan FPN-a Dragan Simić, koji je bio jedan od uvodničara na skupu, izjavio za N1 da je do sastanka došlo na inicijativu Fonda za otvoreno društvo i da je time otvoren dijalog o izbornim uslovima.

O detaljima sastanka u međuvremena oglasio se Vladimir Đukanović poslanik SNS, na svom Tviter nalogu.

Nešto posle 14 sati razgovor je završen, ali ni predstavnici vlasti ni opozicije nisu davali izjave jer, kako su rekli, dogovoreno je da organizatori izađu sa saopštenjem.

Izvršni direktor Fonda za otvoreno društvo Milan Antonijević izjavio je da je sastanak o izbornim uslovima protekao u konstruktivnoj atmosferi i najavio da će vrlo brzo biti organizovan novi sastanak.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE