Obrenovac, 18.02.2019

DS će učestvovati u formiranju Saveza za Srbiju


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 18.06.2018.
lavni odbor Demokratske stranke doneo je odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza, saopštila je DS

Foto:Logo
Navodi se da je predsednik DS Zoran Lutovac članovima GO rekao da će DS biti jedan od osnivača i članova Saveza i da saradnja sa drugim opozicionim strankama nije stvar izbora nego stvar nužnosti.

"Lutovac je istakao da je zadatak Saveza da probudi nadu, izvuče gradjane iz apatije i da pokaže da je spreman da radi za opšte dobro", piše u saopštenju DS.

"DS donela odluku o učešću u formiranju opozicionog saveza. Predstoji nam velika borba. Za građane, za bolju Srbiju, za bolji život u njoj", napisala je na svom tviter nalogu potpredsednica DS Aleksandra Jerkov, a Balša Božović je čestitao demokratama na toj odluci i poručio:

"Veliki dani za naše građane tek predstoje".

Lutovac je novinarima uoči početka sednice GO, upitan da li će DS biti stožer Saveza, kazao da će DS imati ravnopravan status sa svim drugim strankama koje će biti osnivači, da se o tome razgovaralo sa predsednicima drugih stranaka i da je to zajednički dogovor.

Upitan koje bi to stranke mogle da uđu u Savez, koji je inicirao Dragan Đilas, rekao je da to ne može da pretpostavi, ali da je svakako Savez otvoren za partije autentične opozicije bez obzira na njihovu poltičku orijentaciju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE