Obrenovac, 25.05.2020

ČISTA K'O SUZA


Izvor: Beta/N1,Lokalne novine | Obrenovac, 02.05.2020.
Mihajlović: Ne plašim se ispitivanja svega što sam uradila

Foto:N1


Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović odgovorila je Stranci slobode i pravde da oni nisu ni prvi ni poslednji koji joj prete tužlaštvom i procesuiranjem, ali da se ona ne plaši ispitivanja svega što je radila.

"Pretite odmazdom, tužilaštvom, zatvorom, kaznama, pretite meni i mojoj porodici. Niste ni prvi, ni poslednji. Ali, ja vama neću odgovarati na isti način, jer se zalažem za politiku koja će biti pristojna i u kojoj neće biti mesta nikakvom nasilju", navela je Zorana Mihajlović u saopštenju.

Stranka slobode i pravde poručila je ranije ministarki, povodom njene izjave da "lideri opozicije ugrožavaju zdravlje građana svojim protestom ispred Skupštine Srbije", da će biti procesuirana ukoliko potpiše ugovor po kojem će država otkupiti od Etihada deonice Er Srbije.

SSP je najavila da će ona odgovarati i zbog potpisivanja štetnog ugovora o izgradnji Beograda na vodi i da će istraga protiv njenog supruga, koju je MUP vodio svojevremeno, "biti izvadjena iz fioke i predata tužilaštvu".

Zorana Mihajlović je rekla da je samo kritikovala lidere opozicije zbog toga što prave javni skup u vreme kada svi građani, po preporuci lekara, sede u svojim kućama, a da je dobila pretnje umesto odgovora.

"Ne plašim se, ni vas ni bilo koga ko će da ispita sve što sam radila. Tu sam, ne idem nigde. I ne samo za Beograd na vodi koji pominjete, nego očekujem 'presudu' i za 350 kilometra novoizgrađenih auto-puteva, i za sve nove auto-puteve koje smo počeli da gradimo, i za više od 550 kilometara rekonstruisanih pruga i svega drugog što je u prethodne četiri godine uradjeno u resoru koji vodim", navela je ministarka.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE