Obrenovac, 02.10.2022

LETEĆE TUŽBE


Izvor: nova.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 13.07.2020.
Vesić tuži Grigorija,Grigorije će tužiti Vesića

Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs/Zoran Lončarevi


Advokatska kancelarija "Aleksić sa saradnicima" podneće u ime Gorana Vesića krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv vladike Grigorija, zbog "osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u podstrekavanju", objavio je Vesić na svom Fesjbuk profilu.

On je naveo da će prijava protiv Grigorija, sa svetovnim imenom Mladen Durić, biti podneta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom teksta u listu “Danas”, pod nazivom “Vesić tvrdi da mu Grigorije preti ubistvom”, koji je objavljen.

“Preko diplomatsko konzularnog predstavništva SR Nemačke u Beogradu obavestićemo nadležno nemačko državno tužilaštvo u Diseldorfu o osnovima sumnje protiv imenovanog”, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda na Fejsbuku.

Advokat Vladimir Gajić, zastupnik episkopa diseldorfskog i cele Nemačke Grigorija, saopštio je da je vladika odlučio da podnese građansku tužbu protiv zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, zbog navodne povrede dostojanstva, časti i ugleda.

Gajić je u izjavi za list Danas naveo da vladika ne može da pređe preko “ovolike količine kleveta i uvreda koje Vesić izneo u poslednjih nekoliko dana”.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE