Obrenovac, 02.10.2022

'GRUBA GREŠKA PR SLUŽBE'


Izvor: Nedeljnik.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 17.02.2020.
Ministarstvo odbrane: Nedeljnik smo pomenuli bez povoda

Foto:Beta
Grubom greškom PR službe umesto teksta u listu Kurir napisano je da je reakcija ministra Vulina na tekst u Nedeljniku, kaže se u izjavi Jasne Popović-Ćosić, PR ministra odbrane, dostavljenoj Nedeljniku u nedelju uveče.

“Šutanovac je svoje uvrede izrekao u Kuriru i na njih smo reagovali. Izvinjavamo se Kuriru zbog grube greške u kojoj nismo napisali ime redakcije a Nedeljniku jer smo ga pomenuli bez povoda”, navodi Jasna Popović-Ćosić.

“Greške se dešavaju ali sve na šta je ministar Vulin reagovao Šutanovac je rekao, baš kao i sve što je ministar Vulin rekao jeste istina. Žao nam je što smo Nedeljniku dali povod da nahrani svoju maniju gonjenja i Šutanovcu da se ne priča o lažima koje je izrekao, lobiranju za NATO i šteti koju je ostavio u Ministarstvu odbrane. Još jednom se izvinjavamo i upućujemo sve medije da pročitaju Kurir kao i reagovanje ministra Vulina na napade Šutanovca izrečene u listu Kurir”, rekla je Jasna Popović-Ćosić, PR ministra odbrane.

Redakcija Nedeljnika saopštila je da je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin komentarisao tekst u Nedeljniku koji nikada nije objavljen u tom listu, niti bilo gde drugo, i zatražila hitne odgovore od ministra Vulina i uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, kao i nadležnih istražnih organa.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE