Obrenovac, 04.07.2020

VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE U PONEDELJAK


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 19.07.2019.
Na dnevnom redu odluke o izboru Poverenika

Foto:Tanjug/Tanja Valic
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je 15. vanredno zasedanje za ponedeljak, 22. jul, na zahtev 159 narodnih poslanika, a na dnevnom redu je i Predlog odluke o izboru Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Na dnevnom redu sednice biće Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o izvršenju i obezbeđenju, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o posebnim uslovima za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, koje je podnela Vlada Srbije.

Narodni poslanici razmatraće Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Republike Srbije i Vlade Republike Severne Makedonije o uspostavlanju zajedničkih kontrola na graničnom prelazu za međunarodni drumski saobraćaj Preševo (Republika Srbija) - Tabanovce (Republika Severna Makedonija), koji je podnela Vlada.

Na dnevnom redu sednice biće i Predlog odluke o prestanku dužnosti Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, koji je podneo Odbor za kulturu i informisanje, kao i Predlog odluke o izboru Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, koji je podneo Odbor za kulturu i informisanje.

Zasedanje u velikoj sali Doma Narodne skupštine počeće u 10 časova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE