Obrenovac, 02.10.2022

NE POSTOJE USLOVI


Izvor: N1,Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 07.05.2020.
Veselinović: Savez za Srbiju 100 odsto neće učestvovati na izborima 21. juna

Foto:N1


Predsednik Pokreta za preokret i jedan od lidera Saveza za Srbiju Janko Veselinović izjavio je da SzS "100 odsto" neće učestvovati na izborima 21. juna...

Upitan šta bi trebalo da se promeni u Srbiji pa da SzS ipak prihvati da izađe na izbore ako bi oni bili održani krajem godine, Veselinović je rekao da bi tada pre svega bilo izvesnije da li se izbornim procesom u uslovima pandemija koronavirusa, ugrožava zdravlje stanovništva.

"Imamo ozbiljnu opasnost od eksplozije epidemije u junu. Najstariji građani koji su bili zatvoreni skoro dva meseca sada će odjednom moći da izađu i nacrtaju se na biračkom mestu", naveo je Veselinović i pozvao penzionere da ne glasaju 21. juna.

Navodeći da vlast nije imala želju da napravi društveni dogovor "kako prevazići političku, ekonomsku i moralnu krizu u Srbiji", Veselinović je kazao da je SzS "čvrsto na poziciji da ne postoje uslovi za slobodne i poštene izbore".

"Nismo nerealni, ne tražimo nemoguće. Tražimo da RTS, REM, Ustavni sud, rade svoj posao, tražimo da građani imaju mogućnost da čuju naš stav, da se ne plaćaju glasači i ne dovode iz susednih republika", naveo je lider Pokreta za preokret.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE