Obrenovac, 02.10.2022

DAČIĆ NA ČELU SKUPŠTINE


Izvor: nova.rs/Jelena Jelovac/Lokalne novine | Obrenovac, 22.10.2020.
Kazna ili pokušaj da spasi SPS

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs


Za svakog državotvornog političara najveća je čast biti na čelu najvišeg predstavničkog tela i nosioca ustavotvorne i zakonodavne vlasti u Republici Srbiji, izjavio je za Tanjug predsednik SPS Ivica Dačić večeras, pošto je predsednik Aleksandar Vučić saopštio da će aktuelni ministar spoljnih poslova ubuduće biti na čelu novog parlamenta.

Dačić se zahvalio Vučiću na tom predlogu uz poruku da samo “ujedinjena Srbija može da odgovori izazovima koji će nas čekati u narednom periodu”

“Zajedno sa predsednikom Republike Srbije i Vladom Republike Srbije, Narodna skupština će dati ključan doprinos razvoju i budućnosti Srbije, uz puno jedinstvo koje obezbeđuje stabilnost i prosperitet zemlje”, poručio je Dačić.

Odluka predsednika Srbije Aleksandra Vučića da Dačića postavi na mesto predsednika Skupštine, predstavljena je u njegovom obraćanju na, po Dačića, najbolji mogući način.

“Mislim da je važno da on kao iskusni političar rukovodi svima, posebno da razumemo sve ove promene na srpskoj političkoj sceni, kroz antivaksere, antikoronere, odakle tolika mržnja prema migrantima. Biće mnogo posla za njega”, kazao je Vučić.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE